lørdag den 29. august 2009

090829

I dag har Kenny og jeg været med til Cosplay Oshaberi - det første cosplay walk her i Aalborg : D Det var super hygge, og der mødte 12-13 mennesker op :3 Vi var dog utroligt uheldige med vejret - spredte byger og blæsevejr ._. Men det holdt dog ikke humøret nede :3

Jeg cosplayede Asuka fra Neon Genesis Evangelion igen.
Denne gang med en rigtig paryk
Du kan se billeder fra cosplay walk'en her~


Jeg fik en oplevelse med cosplay i dag, som jeg nok aldrig vil glemme! Jeg var på vej ud af en butik, da en pige træder ind i butikken. Hun kigger mig direkte ind i ansigtet og udbryder "Det er jo Asuka fra Neon Genesis Evangelion!" imens hun ser fuldkommen forbavset ud og peger på mig. Jeg grinte bare til hende og gik. Haha, dét gjorde mig meget glad :'D

3 kommentarer:

Allan sagde ...

8D Jeg er glad for du havde et fedt cosplay walk og det lyder som et rigtig fed fornemmelse du fik i butikken med pigen der gendkendte dig.

Det føles nemlig rigtig godt at blive gendkendt for det man cosplayer af vild fremmede mennesker, håber successen bliver gentaget!

ApfelAstrid sagde ...

Du ser bare så godt ud som Asuka! Jeg troede først det var dit rigtige hår du brugte XD Den paryk ser så ægte ud!
Det lyder bare som den ultimative oplevelse. Det må være så fedt, at blive kenkendt et sted, hvor man ikke lige regner med det!

Jeg er lidt ked af, at jeg ikke kunne komme med ;_; Men så ses vi næste weekend! :D

Nadia Axel sagde ...

Skide gode billeder! Kan se du har de røde dutter i håret ^_^/
Det ser skide godt ud :3