søndag den 7. februar 2010

100207

I fredags afholdt Anime Kita endnu et Chibi arrangement - denne gang stod det på gaming, og jeg havde fremskaffet 4 fladskærme og medbragte PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 og Wii. Det var en vildt hyggelig aften! Tiden fløj bare af sted og det var dejligt at få genset en masse af dem, jeg kun ser til de store Kita arrangementer. Plus det er en fantastisk undskyldning for at jeg kan rende rundt i lolita og hygge migI går var det min fødselsdag. Jeg fik nogle dejlige gaver og oven i det kom både Signe og Nadia på besøg Vi drak kakao på Baresso og tilbragte et par timer i Aalborg Stortcenter, hvor vi gik rundt og.. gloede på tøj og sådan noget. Og vi købte en lækker kage Om aftenen var vi ude og spise på sushi restaurant. Jeg får næsten aldrig sushi, så når næsten altid at glemme hvor lækkert det smager inden jeg får det igen Senere på aftenen så vi Aladdin og Jafar Vender Tilbage (en af mine fødselsdagsgaver)

5 kommentarer:

Anna sagde ...

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor ked af det jeg er, over at jeg ikke kunne komme. Jeg savner jer alle. tillykke til dig igen søde Sascha. Du får snart brev og så får du en gave når vi ses.
UUHHHUHUHUHH DM KONCERT FUCKING SNART MAND!!! <3

Gittøh~ sagde ...

lækker kage! :O

og tillykke med fødselsdagen!
(det tror jeg slet ikke jeg har sagt før nu)

I ser dejlige nørdede ud når I ser film haha XD

Stelala sagde ...

Aww lækker kage <3 jeg glæder mig mega meget til at komme op til Aalborgland!

Jennie Daniela sagde ...

Jeg er ked af at jeg ikke lige kom til det der Chibi-lååå noget alligevel D:
Men! Tillykke med fødselsdagen, igen, og jeg skal nok finde en eller anden gave til dig XD (evt. bare en hadegave.. dem elsker vi alle)
Jeg håber du havde en god dag! <3

Naddie Axel sagde ...

EJ JA! Det ligner faktisk jeg har udgroet hime-cut XD OMG NOES! HAHA... de extenshions ska vist lige ha en omgang mere OwO

NAM den kage og de milkshakes var gode!! Sygt lækkert og især med Aladdin til XD haha.. Jafar gør mig glad!<3

Det var rigtig hyggeligt at være på besøg :3 og så sover man utroligt godt i Jeres sofa OwO