onsdag den 29. februar 2012

120229

Glædelig skudårsdag

Outfit billeder fra de sidste par dage:Jeg har helt glemt at nævne at min nye baby er ankommet; nemlig min nye computer Den ankom da jeg var i praktik, men de første par dage var der nogle problemer med Windows (den installation der medfulgte var korrupt), så det tog os lige et par dage at anskaffe en lovlig version til mig. Men nu virker alt optimalt og computeren er en drøm Jeg har aldrig før haft en bærbar, der starter Photoshop op på under 10 sekunder. It's fantastic!

I går var Kenny og jeg desuden i biografen for at se This Means War. Eftersom det jo er en kærligheds-komedie havde jeg ikke forventet mig den vilde originalitet - og filmen var også ret forudselige det meste af vejen igennem. Men humoren i den kom virkelig bag på mig! Jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst har grint meget i biografen. Og det er lige fra starten af at filmen bare er sjov! De tre hovedpersoner deri havde bare en smadder god kemi, og trekants dramaet imellem dem var hyle morsomtOg random fra SuperBest:

6 kommentarer:

Sarah sagde ...

Ih, den t-shirt er bare så fed :D Overvejede også selv at købe den!

Og det med computeren lyder nice! Hvad for en vaio er det? :3 Har selv lige købt en Sony Vaio C 15,5" !!

(Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at få min egen >o< )

Molly Malou sagde ...

Lange tynde brød. Pfff! :P

Du ser altid så pisse godt ud! :D

Mie Rose sagde ...

Jeg elsker bare nårdu oploader outfit billeder, du ser bare super godt ud!

Mmmh lange tynde brød.....

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

Og så kom du online igen! virkelig sød t-shirt ; w; og hvor er det bare slet ikke random at se det billede igen efter Kenny uploadede det x'b

Sabrina sagde ...

Wooooow elsker den t-shirt hihi faktisk hele outfittet <3

"Lange tynde brød" xp <3

Nadi Axel sagde ...

UHA sådan en pak med lange tynde brød der.. MH-MHH!!!