tirsdag den 15. juni 2010

100615Om en uge, på dette tidspunkt, har jeg været til eksamen og ved om jeg bestod eller ej. Jeg er så nervøs at det er ved at give mig stress. Hvis jeg ikke består, kan jeg ikke komme på hovedforløbet Og hvis jeg dumper får jeg heller ikke nogen penge i sommerferien, hvilket jeg er meget afhængig af for at kunne betale husleje Det værste er, at der faktisk er en ret stor chance for at jeg dumper næste tirsdag. Lige nu er ventetiden bare udholdelig!

På lørdag er der et cosplay walk i Aalborg, arrangeret af mig for Anime Kita. Indtil videre er der 30 tilmeldte til arrangementet, ret vildt hvis alle dukker op! Men i den forbindelse har jeg syet et nyt Yoko cosplay, hvilket er et af hendes outfits fra musik videoen S.t.a.r.S


Det er stewardesse uniformen til venstre jeg har lavet. Jakken tog ingen tid at sy, nederdelen derimod tog nogle timer, fordi den skulle være figursyet. Dog har jeg endnu ikke kunnet finde nogen hvid skjorte dertil, og jeg tager det kun på hvis jeg når at finde sådan en før på lørdag

6 kommentarer:

Gittøh~ sagde ...

Jeg synes at du skal lave hendes cowboy outfit 1:30 i videoen !!!

Misling sagde ...

Glæder mig os! Kommer i min sommerkjole og poncho (Og hvis alt går rigtig, cosplayer jeg Miku i det)

Men jeg er begyndt at tænke på at lave en madpakke der til.. Eller en bento, men aner virkelig ikk hvordan T-T

Sa-chan sagde ...

Hvis det hjælper bare det mindste. Er du ikke den eneste der er ved at gå til af nervøsitet. Gør dit bedste, ingen og heller ikke dig selv kan forlange mere af dig.

- Du bliver uden tvivl bedårende i cosplayet x3 håber du finder en skjorte!

Naddie Axel sagde ...

ÅRH, ville komme hvis ikk det var fordi jeg skulle til KBH ^^ <3 ~

Håber alt går vel med din eksamen ;A; held og lykke!!!!!!!!

Stelala sagde ...

TAG DET PÅ UDEN SKJORTEN. Ej, jeg glæder mig rigtig meget til at se billeder af det! Lyder vildt fedt.
Håber du kommer af med din stress og består prøven <3 husk at skrive til mig hvis du er sur og stresset. Det hjælper.

Living-life sagde ...

:( <3 ... Hvis du stadig er nervøs, når du møder din censor etc. så bare forestil dig denne + eksaminator med forskelligartede skæg på... det hjælper dig måske til at smile ;)