onsdag den 9. juni 2010

100609


It's finally Summer by ~Zarsu on deviantART

I går var Kenny og jeg i biografen for at se den nye Prince of Persia film. Jeg synes historien var rigtig god og spændende; måske en smule for action-packed hvis det da kan lade sig gøre. Det ville ikke have gjort noget hvis filmen havde været lidt længere, på trods af sine to timer. Og visuelt var den bare helt fantastisk Alle skuespillerne deri var vildt gode og passede perfekt til de forskellige karakterer - og Dastan var hothothotUsssssjh, man - jeg er træt af skolen for tiden. Seriøst. Virkelig skoletræt. Jeg kan ikke samle mine tanker omkring skolen eller koncentrere mig når jeg er der. Der er heldigvis kun 1½ uge til jeg får sommerferie - men når jeg har det sådan hér føles 1½ uge som evigheder. Det føles som om skolen æder mig op indefra Jeg er bare ikke skabt til at tage en uddannelse. Men jeg må tage mig sammen, færdiggøre en uddannelse og blive voksen.

6 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Just hang in there hon. Du kan godt!

Jennie Daniela sagde ...

.. og slik hjælper :c

Living-life sagde ...

Sommer hjælper heller ikke ligefrem på skoletræthed. Men ja, det er så svært det der med uddannelse :s også fordi man ikke er 100 på at det er det man nu engang vil her i livet grundet de 30.000.000 muligheder.

Op med hovedet og kæmp dig igennem de sidste dage ! D':

Naddie Axel sagde ...

Prince of Persia er virkelig go! Disney har gjort det godt :D Den får mig til at ønske mig en filmatisering af Assassin's Creed! YUM~

Aw.. skoletræthed er en dræber >___< heldigvis for de fleste er det mest faser der dukker op i ny og næ. Jeg er ogå arbejdstræt i øjeblikket >_> gider virkelig slet ikk på arbejde..

Håber det går over <3

Anna sagde ...

Prince of persia filmen er kun god hvis men ikke har spillet spillene..
Og det har jeg :C

Zuum sagde ...

Aaw det lyder ikke godt med skoletræthed. Jeg håber virkelig at det går over til efter ferien! ;A;
Men før du ved af det, er den 1½ uge overstået, og så kan du slappe af og nyde livet igen! ;W; Men jeg kan godt forstå du syntes det et træls. HANG IN THERE! <3