torsdag den 15. juli 2010

100715

Hej alle! Jeg håber I gider hjælpe Kenny og jeg - Kenny deltager i en konkurrence, hvor han kan vinde den nye Xbox 360'er hvis han kommer på 2. eller 3. pladsen - og lige nu ligger han på 4. pladsen!
I kan både stemme i dag og igen i morgen, det skal dog være inden kl 12.00 formiddag, eftersom konkurrencen slutter der.

Det eneste I skal gøre er noget så simpelt som at stemme!

Stem på Kenny her!
Husk at stemme "Interessant".

Mange tak for hjælpen
Hvis vi vinder en ny Xbox donerer vi den gamle til Anime Kita~


I går var jeg hjemme hos mine forældre, hvor jeg hjalp med at gøre rent og rydde op. Der var godt nok mange gamle ting, som skulle køres ud på lossepladsen! Men det var godt at få ryddet op i mine gamle tingI tirsdags var Kenny og jeg inde og se Twilight: Eclipse og den var en del bedre end jeg havde forventet. Der var action lige fra starten af, den var ikke alt for pinlig og der var en masse cheesy/sjove replikker igennem filmen. Dog var det belastende med alle de fangirls, der var i biografen, som hvinede hver gang man så Edward eller Jacob..

3 kommentarer:

Gittøh~ sagde ...

HVORFOR KAN KENNY BRUGE DIN T-SHIRT?! (eller har han købt en selv?)

jeg elsker det han gør med hovedet i starten af filmen haha, derfor får han min stemme :D!


damn, vi må lige snakke spejlrefleks kamera en dag vi mødes!
Jeg er slet ikke så meget inde i fokus som du er :)

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

hvor er det fedt x'D nice reklame han har lavet, men har desværre ingen bruger derinde. Håber virkelig i vinder den Xbox :b

Naddie Axel sagde ...

Filmene er faktisk meget bedre end alle de "haters" går og forgiver den at være men de der skide irriterende fangirl er SÅ belastende O_O kan SLET ikk ha det.. De ska bare "dø" !!