torsdag den 28. juli 2011

110728

Så er det tid til at bloggen bliver vækket til live igen efter min ferie i Tokyo Kenny og jeg havde en fantastisk uge; på trods af den næsten udholdelige hede der lå hen over Tokyo den første uge vi var der..

Du kan læse alt om min ferie i Tokyo her:
Første indlæg,
andet indlæg,
tredje indlæg
og fjerde indlæg~


+ Et par videoer derfra:This is why we love Japan

Ud over at Japanien var fantastisk og vi oplevede en million ting dernede så købte vi også en masse crap med hjem. Vi sendte en pakke på 5 kg hjem og havde alligevel overvægt i flyet Heldigvis ikke noget vi skulle betale for.. Der blev også plads til at købe sko, tasker, massevis af tøj og lidt loli med hjemAnd back to normal life: Vi kom hjem søndag aften, pakkede ud og gik direkte i seng. Mandag skulle Kenny tilbage til arbejde, og jeg fik pakket de sidste ting ud samt gjort rent. Tirsdag tog vi i biografen for at se Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Jeg er ikke den store HP fan, men så frem til at se filmen eftersom så mange HP-nørder er gået total agurk over den Må dog indrømme at jeg blev lidt skuffet.. Synes filmen var ret "flad" i det - især i den scene hvor vi ser alle dem, der døde. Lidt lame at man ikke ser dem dø, man ser dem bare ligge og være døde.. Dog var den 100 gange bedre end part 1 - much more action Men jeg fik dog et mindre grine flip over slutningen - seriøst, skuespillerne lignede jo overhovedet ikke nogen på over 30 årOg her er mit outfit fra biograf turen:


I går var vi ude og besøge mine forældre. Begge mine brødre var også hjemme, det var hyggeligt at se dem igen! Oven i det så har mine forældre fået en lille, bitte kattekilling Lørdag aften dukkede den bare op udenfor deres dør og miavede, så mor gav den mad og lukkede den ind. Den er både sygt kælen og fuldkommen renlig - og meget legesyg Den er kun omkring 2 måneder, eftersom den stadig går lidt usikkert, som små killinger gør. Vi er desværre bange for at nogen bare har dumpet den ude på vejen, fordi de ikke gad have den - det ville desværre ikke være første gange det skete, i mine forældres by Vi er alle forelsket i den lille hunkilling, og jeg er glad for at mine forældre vil beholde hende Indtil videre bliver hun kaldt Laban / Bette MisBaby er lidt jaloux over at Bette Mis får alt opmærksomheden nu Men hun klarer det meget godt; hun holder hele tiden øje med killingen, leger med hende og vasker hende endda engang imellem!

12 kommentarer:

MLFA~~ sagde ...

Er rigtig glad for, at I havde en god tur! :D

Og det med HP slutningen.. Jeg var den eneste i biografen der sad og grinte - Det var så flovt, at jeg var nødt til at undertrykke det! Og kun pga. den dårlige make-up! X'D

Bette-mis ser rigtig nuser ud :3

Sarah sagde ...

Hvor er det bare en super sød killing ;w; Det lyder rigtig godt med jeres tur, but somehow gider linkene ikke at du ved mig ;_; Heh, sur røv.

Ret seje flasker XDD Haha.

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

jeg grinede så højt da jeg så din flaske-video :'D fjollet at sådan en lille ting giver en lyst til at tage til Japan ~ Dear god, hvordan skal i have alt det nye crap i lejligheden? envies ~

Sky High Heels sagde ...

Jeg elsker filmene! Især den med flasken <3 <3 much love og jeg griner stdig XD

Og prøv lige at overveje mine spasmer bevægelser da jeg så one piece figurerene? det var ikke kønt :C

Og det er super dejligt at dine forældre har taget katten til sig, når nu andre mennesker kan være så onde ;_;

Nadi Axel sagde ...

Godt I fik købt an masse "crap" xDDDD HØHØ :B og I blev stegt derhenne! Det har I godt af xDD

OH MY.. der var jeg LIGE ved at spoile mig selv om HP-filem som jeg
ska se på tirsdag (@w@)/

Din flaskevideo har lige reddet min dag x,DDDDDDDD LOLOLÅLÅLÅL!

★ Line-chan ★ sagde ...

Ahahahahaha!!!! Ååååh! Flaskevideon. Jeg tror jeg døde.... 500 gange. Mindst. Sascha, jeg er nu din største fan, du er så f*cking hardcore!
..... *se den igen* X'DD

Ej, er glad for at I har haft en super tur. Og aaaaw, katten ;w; Det er så lang tid siden, at jeg sidst har haft en killing i huset. Godt din mor ville beholde den, den er bare super kær!

Sabrina sagde ...

Bottle crusher XD ahahahahhahahahhahahhahahahh!!!! <3
Jeg elsker dig Sascha ~ <3

Nuuuurh miiis <3

Liv-is-alive sagde ...

SO HARDCORE! WHY U BE SO STRONG?

Hopy sagde ...

BAHAHAHAHA!! DEN BOTTLE CRASHER VIDEO!! X'DDDDDDDDDDDD Omg.. genialt... timers underholdning X'DDDDDD

Arh Japan om sommernen x__X' Men at læse om din tur får mig til at glæde mig vildt til at komme derned selv snart :D

Nurh kattekilling ♥

Astrid sagde ...

BOTTLE-HULK, HUUUUARGH
Shit man, jeg grinte så meget.
Og alle de figurer I har købt, hold op hvor er det mange, og hvor er de flotte!

Den killing, ikk, den er alt for sød.

Cecil H sagde ...

Super heldigt, at I slap for at betale for den ekstra væk! Det er godt, I har haft en god tur :D

Og ffffff- lookit the cute kitten

Stella sagde ...

Ej, hvor er Baby bare sød mod Bette Mis! Måske er Penny bare en kælling? haha! En lille killing, mere awesome bliver det ikke!!
ELSKER FLASKE HYOO-KAY-AAA VIDEOEN OG LYDEN TIL DEN HAHA har set den tre gange nu :(