onsdag den 14. september 2011

110914

Åhhh, jeg er endelig begyndt at få det bedre, det er skønt! Er tilbage i skolen og jeg er heldigvis ikke kommet specielt meget bagud Efter skolen i dag var jeg forbi lægen for lige at få tjekket hvad jeg havde fejlet, eftersom en del i min klasse har haft lungebetændelse. Heldigvis har jeg "kun" haft influenza, så skal ikke på penicillin eller noget! Nu skal min dumme hoste bare lige gå væk..

I går var Marie Louise på besøg eftersom vi havde aftalt at tage ud til Stof&Stil og købe stof sammen. Jeg skal nemlig lave to cosplays for Kenny til J-Popcon Dog kunne jeg ikke finde noget stof der var godt nok, så det endte med at vi også måtte forbi Stof2000! Bagefter tog hun med os hjem for at spise og chille~

Nå ja, forresten - for noget tid siden gik mit glattejern i stykker, så jeg tænkte jeg at lige så godt kunne prøve at købe et ghd glattejern. Men gad ikke betale de danske priser, så fandt denne engelske side, der sender til Danmark. Ingen told og deres glattejern bliver solgt til fornuftige priser! Og jeg er dybt imponeret over kvaliteten; jernet er varmt på under 25 sekunder og det glatter som en drøm!
Eftersom det er fra England skal jeg bruge en transformer for at kunne bruge det~

Høhø, efter Kenny og jeg havde været hos lægen i dag gik vi lidt rundt inde i byen, og endte med at købe en slim PlayStation2. Min gamle er begyndt at larme riiigtig meget, men den er så også 10 år gammel Den nye PS2 er så lille bitte!7 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

.. Holy shit slim udgaven af ps2 er lille i forhold til den anden xD

Rart at høre det "trods alt" kun var influensa! Jeg håber din hosten snart går væk <3
(og jeg er overhovedet ikke jaloux over at Marie-Louise og dig kan hænge ud sammen når i har lyst, overhovedet)

Linebinevaskemaskine sagde ...

hvad hedder den model GHD fladjern :)

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

you did not know how small PS2 slim is? (kan så også informere om at de ikke er lige så robuste og lettere lader sig ødelægge)
og synes ikke du kan skrive at du skal lave 2 cosplays til Kenny uden at oplyse hvilke det er :C
(nice med fladejernet, må huske tippet med den engelske side)

Nadi Axel sagde ...

Godt du er ved at være ovenpå igen xD

JEG HAR COSPLAYSTRESS!!! Men ok, dun er lige begyndt, vi var været i gang i to måneder....men vi er ikke færdiiigigeeeegegegegeeee!!!!!

Aw, jarh! Tillykke med din nye ps2 (=w=) på et tidspunkt blir jeg nok desværre oz nødt til at købe en ny... Den er godt nok lille den der. Det går ikke, SLET ikke XD aaalt for lille, høhø :B

Sabrina sagde ...

Hæææhæææ lille playstation :D
& nyt fladjern. I like ;)

MLFA~~ sagde ...

Uf, det var noget godt aftensmad vi fik! :D (lad os sige, at jeg blev skuffet over aftensmaden på skolehjemmet i går, fordi jeg stadig var høj på jeres mad :C )

- Tillykke med den nye ps2! xD Den gamle larmede jo ikke.

Cecil H sagde ...

.. årh, hvor må jeg have en slim. Den er jo bittelille!