onsdag den 21. marts 2012

120321I fredags fremlagde vi, som nævnt tidligere, vores Super Brugsen projekt. Vi blev bedømt af tre lærer fra skolen og to chefer inde fra Super Brugsen. Der var afsat omkring 7 minutter til hver gruppe, per fremlæggelse. Men vi fik på intet tidspunkt muligheden for at bruge alt vores tid - hver gang vi fremlagde blev vi afbrudt, og en af lærerne forlod os efter bare 4 minutter Så efter fremlæggelserne var alle i min gruppe ret skuffede, fordi vi på intet tidspunkt nåede hele vores fremlæggelse igennem.
Ved præmieoverrækkelsen blev vi derfor yderst overraskede - min gruppe vandt første pladsen, ud af 17 grupper Vi fik alle to gavekort + gufbilletter til biografen, og 12 tal for projektet! Vores fremlæggelser var simpelthen så gode at dommerne ikke behøvede høre det hele for at være overbevist om at vi skulle vinde Det var en dejlig afslutning på projektet!I går var Kenny og jeg i biografen for at se John Carter. Det er virkelig en god film hvis man er til fantasy, action, vold og fantasi væsner. Jeg synes filmen var spændende fra start til slut - og så var jeg vild med de to hovedpersoner Derudover fungerede dybden i 3D'en også super godt, og det samme galt de scener hvor mennesker og monstre slås side om side!

2 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Ej hvor dejligt at det førte til noget godt at lærerne opførte sig sådan! Hvis det havde været mig var jeg gået helt i baglås.
Tillykke <3

Sabrina sagde ...

Tillykke tillykke tillykke :D

I er så seje Sascha! <3 Jeres projekt ser virkelig også overbevisende ud