mandag den 18. juni 2012

120618I fredags var jeg hjemme hos mine forældre. Jeg ville nemlig lige forbi frisøren og få mit lange pandehår studset, og så tog mor med derop for også at blive klippet. Der er kommet en ny frisør i salonen og hun var rigtig flink - glæder mig til at blive klippet af hende snart Ud over det hyggede vi bare derhjemme, spiste danske jordbær - og pylrede en masse omkring Laban. Hun er nemlig begyndt at blive rigtig tyk på det sidste - så hun er helt sikkert gravid
 
 

Lørdag stod den på Fårup Sommerland tur sammen med folk fra Anime Kita Vi var blevet lovet regnvejr hele dagen, hvilket var perfekt - så slipper man nemlig for at stå i kø i 2 timer til hver eneste forlystelse. Der var heller ikke specielt mange mennesker oppe i sommerlandet - faktisk var den længste kø, jeg stod i, kun på 20 minutter Dog var vi så heldige at der slet ikke begyndte at regne på noget tidspunkt - der var solskin, en smule overskyet, og for varmt til at have jakke på hele dagen Vi var en rimelig stor gruppe, på 15-16 stykker, og det var en smadder sjov dag fyldt med en masse fede forlystelser!

 
Oh yes, vi bliver alle til små børn når vi kommer til hoppepuderne 8D
 
 
 
Verdens sejeste ballon!  

 
Mini golf = srs bsns.
 
It's so hard :C
 
 
 
 
 
Magical forest~
 

2 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Årh hvor ser det helt åndssvagt hyggeligt ud med Fårup!
Hold op Laban er en flot kat! Jeg glæder mig til at se killigerne (Hvis der altså kommer nogen :'D)

Mousykins sagde ...

Jeg er SÅ ked af at jeg ikke kunne komme med i lørdags! Specielt fordi min anden aftale blev aflyst i sidste øjeblik Fredag aften ; 3; Ser virkelig ud til at folk havde a good time!


mhmmm Jordbær <3