torsdag den 2. august 2012

120801

Tiden går bare så stærkt når man har en masse ting at lave I weekenden var vi til familiefest med noget af Kennys familie. Selve festen var lidt stenet, da alle Kennys søskende er voksne (så vi har ikke så meget til fælles), men der var Spanien-tema og dresscode på. God grund til at dresse helt op og få en masse komplimenter af hans familie, muha Desværre glemte jeg at tage billeder af mit seje, spansk-inspirerede outfit..

Søndag aften kom Kenny og jeg endelig ind og se den nye Batman film, The Dark Knight Rises. Jeg havde hørt rigtig meget godt om filmen fra folk og havde super høje forventninger til den. Og den levede op til hver eneste forventning og leverede endda ekstra Den er virkelig god, og der var så mange ting i filmen der overraskede mig og kom fuldkommen bag på mig!Her i mandags tog jeg så til Århus, da jeg skulle have to photoshoots med Karitas og Pernille til det kommende nummer af Starlight Magazine. Vi var heldige med vejret; der var lovet masser af regn, men der kom intet vand imens vi var ude Da vi var færdige tog jeg med Karitas hjem og sov hos hende og hendes kæreste.
Tirsdag gjorde Karitas og jeg os klar sammen, da vi skulle til et meet med vores lolita circle, Sugar & Spice. Vi mødtes med de andre medlemmer inde på Århus Banegård og tog på Naturhistorisk Museum sammen. Bagefter tog vi på en virkelig lille café, der havde utroligt lækker mad

Mit outfit fra i tirsdags:

Det meste af mit outfit købte jeg i Japan


Gruppebillede, minus mig.


Emma og Maja.


Mette og Amanda.


Karitas og Maja igen.


Super kawaii derpy ugle!


Delicious fishie.
Der var mange seje ting på museet!


Billede fra caféen.


Den kage jeg fik var virkelig god ;A;

3 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

I er så smukke allesammen <3 <3

. sagde ...

Pæne piger!

Mille sagde ...

Jeg tror lige jeg bliver fast læser!:-D Elsker din blog, virkelig!

Elsker også jeres lolitastil! Så fed! Ville nok aldrig turde at gå i det selv, men elsker det!

- Mille
milleme.blogspot.com