tirsdag den 30. oktober 2012

121030

Denne uge står den igen på engelsk skole. Vi har dannet nogle grupper i klassen, og hver gruppen har valgt et dansk produkt, som de skal eksportere til England. Altså, bare i teorien, selvfølgelig. I min gruppe har vi valgt et dansk make-up mærke, da tendensen i England faktisk er at folk bruger flere og flere penge på skønhedsprodukter selvom der stadig er krise tider. Desuden er det min sidste uge i England, hvilket er med blandede følelser. Jeg glæder mig til at komme hjem til min egen lejlighed, min kæreste, familie og venner. Men samtidig har jeg det bare så godt herovre og nyder London - men man kan jo ikke få det hele, vel?

I går savnede jeg dog ikke nogen derhjemmefra eftersom hele min eftermiddag og aften blev brugt i selskab med Liv Hun tog først hjem til Danmark her til morgen, så vi kunne lige nå at få lidt tid sammen. Vi mødtes inde i byen og tog hen på Victoria and Albert Museum. Der var en super sej udstilling med Hollywood film-kostumer - men billetterne hertil var selvfølgelig udsolgt Det lykkedes os dog alligevel at bruge knap 2 timer på museet, da det var super stort. Japan og Fashion afdelingerne var klart de bedste Bagefter fandt vi en super hyggelig indisk restaurant hvor vi tilbragt et par timer i selskab med hinanden og god mad.


Fuglen længest til venstre ser retarderet ud


Super sej tiger-san.
Udstillingen omkring japansk mode var der også stadig.


Klædt i japanske mærker fra top til tå!
Og så var der også lige samurai-san.


Alexander McQueen lavede noget unikt tøj da han levede!


Ruffle-butt perioden.


Og årnlig-syg-petticoat perioden


Creepy viktoriansk dukke ;_;


Museet var rigtig pænt om aftenen!
Efter skole i dag var jeg på café med nogle at tøserne fra klassen og senere forbi Camden Town for sidste gang. Der var slet ikke så mange mennesker som jeg havde forventet - Englænderne har nemlig efterårsferie i denne uge, så der er virkelig mange mennesker i byen!2 kommentarer:

Sabrina sagde ...

Spændende tur I har været på :D dejligt at der er folk derovre for at besøge dig <3

Den cacao ser mega delicsh ud o__o

Liv-is-alive sagde ...

FJER i kjoler, who would've known.

uuuuh kakao <3