fredag den 5. oktober 2012

12105

I formiddags kom jeg hjem fra arrangementet "Leder for en dag". Efter at have fløjet til Kastrup tog jeg toget til Høje Taastrup, hvor jeg mødtes med de andre 19 aspiranter, der var blevet udvalgt til dette arrangement. Vi boede på et rigtigt lækkert hotel, hvor vi var to og to om nogle utroligt store værelser. Efter introduktion stod den ellers på en masse information omkring organisationen YEAD, der står bag Leder for en dag. Vi blev forberedt på at skulle ud og følge vores ledere den efterfølgende dag, og om aftenen kom der en dame forbi og gav et utroligt spændende foredrag som lederskab.
Torsdag morgen stod jeg tidligt op, gjorde mig klar og tog ud til Experimentarium for at mødes med min leder. Jeg skulle følge udviklingslederen, og vidste slet ikke hvad jeg skulle forvente af dagen. Jeg blev heldigvis modtaget af en utrolig dygtig og venlig leder! Han satte mig rigtig godt ind i tingene, tog mig med til forskellige møder, viste mig rundt på Experimentarium, fortalte mig om deres fremtidsplaner og delte generelt en masse guldkorn ud om hvordan det var for ham at være leder. Det var en super spændende og inspirerende dag, og jeg blev meget overrasket over de mange aspekter, der ligger i lederskab. Jeg fik fjernet en masse fordomme jeg havde omkring lederskab - jo, okay, han arbejdede sygt meget, men det var slet ikke et kontorjob, som jeg havde forventet.
Det var fedt at gå igennem de forskellige udstillinger sammen med chefen!


Det er en meget kreativ arbejdsplads hvor de ansatte får meget frihed - så indretningen i hele bygningen var også utrolig inspirerende og anderledes!


Jeg kom selvfølgelig også en masse "backstage" om deres nye dinosaur udstilling, der først bliver åbnet i næste uge.


Om aftenen havde vi alle fælles middag og bagefter stod den på hygge

I dag har jeg været hjemme hos mine forældre for lige at sige farvel før jeg tager til London i morgen. Kan ikke forstå det allerede er i morgen Det skal nok blive super fedt og sjovt at få lov til at bo i London i 4 uger! Jeg ved ikke lige hvor ofte jeg har tid/overskud til at opdatere blog - men jeg vil gøre mit bedste for at få opdateret i mens jeg er derovre, så jeg selv har noget at kigge tilbage på


Robotstøvsugeren er ikke længere frygtindgydende!

2 kommentarer:

. sagde ...

Saschaaaa, hav en fantastisk tur til London!!

Liv-is-alive sagde ...

Det virker da til at have været super interessant :D det er altid sjovt at komme backstage i virksomheder også.

Du må have en wünderbar tid ! <3