onsdag den 27. marts 2013

270313
Nu er jeg halvvejs igennem min påskeferie, som allerede har budt på en masse ting! Jeg startede ferien ud med at tage hjem til mine forældre og overnatte hos dem Der fik jeg rengjort deres akvarie, som virkelig også trængte til det - vandet var lyserødt! (Hvilket skyldes deres mærkelige fiskefoder, but still )


Shiny, rent akvarie!

Lørdag var jeg til hyggeaften hos Louise, sammen med en håndfuld dejlige mennesker. Der var dælme meget mad! Desværre var Kenny syg og kunne ikke tage med, men så var det rigtig dejligt at være "alene" sammen med mine venner


Søndag kom Sabrina forbi og hjalp med lidt opsætning af det kommende nummer af DKos. Det udkommer den 1. april, og er stort set færdig nu Men jeg har godt nok også brugt meget tid på at opsætte bladet de sidste par dage!
Derudover har Kenny og jeg brugt tid sammen med hans familie og jeg har været til en ordenlig omgang selvforkælelse i form af en ansigtsbehandling hos House of Wellness. Jeg har også haft tid til at sy på mit cosplay som skal bruges til det kommende Kita Træf Og i dag var jeg ude og have et photoshoot i mit Asuna cosplay Der vil komme flere billeder op på min Cosplay.com konto!


I'm happy I was able to meet you by *Zarsu on deviantART


"HOW I POSE?!"


"AM I DESU NAO?"


Dumme strømper blev ved med at glide ned /RAGE/

2 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Fik nærmest et lille hjerteanfald da jeg så desu billedet, og ikke på dokidoki måden, men som i "hvad er det hende den uhyggelige fra Mummitroldene hedder?"

Tak for i lørdags, du er en skatterknas og jeg er så glad for alt det DKos du laver <3 <3 <3

Nadi Axel sagde ...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAH DET DER DESU-ANSIGT ER PRICELESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dine desu-sokker vil lege...

Glæder mig til at se næste DKos! *w*