søndag den 2. juni 2013

130602

I lørdags udkom DKos #5!

Læs bladet her og følg os på Facebook her~

Dette betød også at jeg endelig kunne lægge min SVSCon billeder online!
Se mine SVSCon 2013 billeder her~


Lørdag var en sorgens dag og en glædens dag. Min mobil valgte nemlig at dø. Skærmen stod simpelthen bare helt af! Telefonen har dog også tjent mig i 5 år, så man må sige at den har gjort det godt. Specielt taget i betragtning at den røg på gulvet et par gange hver dag Nu skal jeg bare lige vænne mig til at bruge en smartphone..


Mobilen fik negative farver et døgns tid før den døde.


Smileyerne var virkelig uhyggelige i negative farver..

Det gode der skete i går var dog, at jeg var til et meet med Sugar&Spice. Vi holdt picnic i Skovparken her i Aalborg, og vi var virkelig heldige med vejret. Der regnede en del om morgenen, men det stoppede heldigvis et par timer før vi mødtes og solen var dominerende! Eftersom vi havde valgt at sidde i en skov blev det ikke for varmt, men varmt var det dog Jeg havde en skøn dag med de dejlige piger


Mit outfit~


Vi mødes altid bare for at spise
Mine skønne piger
Flying lolis!


Senere sad vi og legede en masse med mit kamera!Da jeg kom hjem klædte jeg hurtigt om for at tage på restaurant med Kenny


Det var skønt med en lille date og lækkert mad~

I dag har været en utroligt spændende dag for mig - jeg har haft min første vagt som assistance i Matas! Fordi det var søndag var det kun mig og en anden fastansat, som var på arbejde - pressure much! Det er lidt træls at jeg ikke kan besvare kundernes spørgsmål så godt endnu, men sådan er det jo når man lige skal lære 16.000 varer at kende Men dagen gik rigtig godt, og jeg glæder mig til at skulle arbejde de næste to dage!

1 kommentar:

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

lyder bare som en rigtig hyggelig weekend <3 Og elsker bare at spise i loli, bedre bliver det ikke. Elsker også virkelig dit outfit til jeres date!