mandag den 2. august 2010

100802

Så er vi endelig blevet færdige med at få møbleret det lille lokale - vores hobbyrum, som vi kalder det. Kenny er endda blevet færdig med puslespillet som også er kommet op at hænge! For enden af værelset står det lange bord selvfølgelig, som jeg sidder og syer ved for tiden

Det går rigtig godt fremad med mit cosplay; Garnet/Dagger fra Final Fantasy IX. På stående fod mangler jeg kun at style parykken, få syet spænder i benene på dragten, få købt en anden, rød snor til maven og få fat i en stor krystal til at hænge i halskæden Håber virkelig jeg kan nå at finde en krystal..8 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Ej hvor ser jeres hobby rum lækkert ud. Kan godt li Kenny står og poser ;) xD

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan du gør det at arbejde så godt under stress! xD Held og lykke med at finde det hele. Glæder mig til at se det færdige resultat :D!

Karneval sagde ...

Hvor bor i altså hyggeligt! Rigtig hyggeligt rum! >w<
Jeg misunder dig for dine evner til at lave cosplays, du er virkeligt talentfuld! :D

- hvad for en slags krystal er det du mangler? Jeg kan måske hjælpe ;D

Sabrina sagde ...

Glæder mig til at se jeres hobbyrum irl :b men det ser rigtig godt ud på billederne!

Naddie Axel sagde ...

Looking gooooowd! ~ !!! Jeres hobby rum ser mega hyggeligt ud! Sårn et run har jeg også altid gerne villet have OG JEG SKA NOK FÅ DET EN DAG :D Haha~ så kan jeg oz ha mine figurer et sted ^^/ ~ glæder mig til at se Jer til Genki <3

Anonym sagde ...

OMG det ser hyggeligt ud! Og dit cosplay er niiiiiizzle!! :D

Mie sagde ...

That's my Dagger! Fuck du ser nice ud 8D Glæder mig vildt meget!

Gittøh~ sagde ...

hej Sascha, jeg har en ret stor "krystal" som du må få hvis du vil have? jeg kan lige sende et billede over j-fashion hvis du er interesseret.
Så sender jeg den bare med posten, så skulle den meget gerne nå at komme inden Genki hvis det er til Genki du skal bruge den :)

Sky High Heels sagde ...

Det er et lidt vildt rum I har jer :D !!

Og dit cosplay er så sindsygt flot som altid, håber jeg får set det irl !!! <3