tirsdag den 10. august 2010

100810

Så er en stressende uge overstået!
I sidste uge tilbragte jeg en dag sammen med Anna, da hun var i Aalborg for at besøge Astrid Det var super dejligt at se hende igen - har ikke set hende siden vi var til Depeche Mode koncert tidligere på året. Anna, jeg kommer snart og besøger dig, basta! ;A;

Onsdag startede jeg i skole igen. Det er dejligt nok at være tilbage. Vi er flyttet ned i et nyt lokale, som næsten ligger ved siden af Astrid's klasse - så nu er vi frikvarter-mates Men ellers er det faktisk lidt hårdt at vænne sig til igen at sidde i et lille lokale med dårlig udluftning dagen lang!

Onsdag+torsdag gik desuden med con stress - skulle have syet de sidste præmier færdige til vores Tea Party samt have bagt lidt over 60 muffins dertil! Men det hele blev da klaret til tiden, og fredag middag kørte vi mod Genki

Vi ankom til Genki omkring 16.30 - der var super mange mennesker, vildt mange cosplayere og aaaalt for mange indtryk! Louise tilbragte også noget af fredagen på Genki og det var bare fantastisk at se hende igenVed 19tiden fik jeg samlet de fleste af modellerne til J-Fashions lolita modeshow og vi klædte om og var alle klar til at gå på scenen kl. 20.00. Der var i alt 19 modeller - jeg er vildt stolt over så mange modeller tilmeldte sig, og de var alle fantastiske flotte at se på! Da jeg kom op på scenen for at præsentere det hele blev jeg meget overrasket; der var omkring 150-200 mennesker fremmødt til at se modeshowet. Damn, jeg blev pludselig vildt nervøs.. Men det hele gik godt og modellerne gjorde et fantastisk jobLørdag var den helt store cosplay dag, hvilket også galt for mit vedkommende. Mie var min cosplay partner, og hun var bare den mest fantastiske Zidane ever Her er vi sammen:
Der var faktisk en del, der genkendte os og ville have billeder! Dog mest drenge - det gør mig lidt trist at flere piger ikke spiller Final Fantasy spillene~ Og det var godt nok vaaarmt at have en jumpersuite og handsker på!

Der foregik en masse igennem weekenden; det jeg selv var mest vild med - ud over cosplay showet - var alle de forskellige paneler man kunne se (jeg var faktisk med til at stå for 2 af dem; CosMag og Lolita panelerne).


Nadia og Sabine vandt Bedste Prop til cosplay showet
- og det var meget fortjent!

Jeg kom først i seng ved 4tiden lørdag nat eftersom jeg liiiige skulle se Otaku Hour - hvem vil dog gå glip af en konkurrence om hvem der hurtigst kan drikke kakao og spise flødeboller uden hænderne? Top nice!

Søndag afholdte vi vores J-Fashion Tea Party - og fremmødet var fantastisk! Astrid og jeg havde regnet med at der ville dukke 10-15 mennesker op, de fleste klædt i kigurumi. I stedet kom der omkring 30 fremmødte, og de fleste havde lolita på! Vi var endda nødt til at finde ekstra borde+stole fordi fremmødet var så stort! Det var super hyggeligt; jeg fik talt med en masse nye lolis, og folk spiste alle vores muffins, fik drukket en masse kakao og talte en masse. Vores selskabslege virkede også til at være et hit; de fleste deltog i de forskellige konkurrencer, og vi kom hurtigt af med alle vores præmier


Præmierne som Astrid og jeg havde lavet!
Derefter var der Genki Feedback panel og afslutningsceremoni med overrækkelse af diplomer til de forskellige vindere. Da dette var overstået, ved 18tiden, tog vi ud for at spise hvorefter vi kørte hjem igen.Alt i alt var Genki en af de bedste cons jeg har været til i flere år
Tak til alle jer, der gjorde weekenden fantastisk!


Resten af mine billeder kan ses her!

9 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Okay fra en ende af. Træk mig baglæns ind i fuglekassen. 150-200?! Jeg fik talt til omkring 30 da jeg kom på scenen xD haha.
Jeres cosplays var totalt seje og hvis jeg ikke suttede så meget til alle mulige spil ville jeg totalt spille final fantasy :(
True fact på Sabine og Nadias act. It was freaking cool!
og jeg er bare slet ikke totalt misundelig over jeg ikke vandt noget. overhovedet ikke misundelig :c
Synes begge paneler var meget lærerige og spændene! :D!

Glæder mig allerede til Kita :D!

Gittøh~ sagde ...

ej hvor godt at du havde en så sjov og aktiv con :)
det er godt nok sjældent det sker.

Og hvor er de præmier I har lavet bare awsome!
samme med dit cosplay!
jeg fatter altså ikke folk der kan sy så godt haha.

Leechy sagde ...

Mega fed con! Jeg havde selv kun regnet med at skulle deltage i modeshowet, og så smutte hjem, men lur mig om jeg ikke blev hængende bagefter, og dukkede op igen lørdag. Selv om jeg ikke havde armbånd, var der så meget igang udenfor, og så mange cool'e mennesker at det var fedt!
Jeg ærgrer mig over at jeg ikke kom søndag, men ekstrem træthed, og tanken om at skulle kæmpe mig igennem regn og mærkelige blikke fra fremmede, holdt mig hjemme.
Det så ud til at jeg missede en masse! (super flotte præmier I fik strikket sammen!)

Bestemt også denm bedste con jeg har deltaget i... måske nogensinde, hvis man ser bort fra Otakon i USA. Stemningen var bare i top, og det var så super lækkert at det foregik i varmt vejr, sådan at man kunne være ude når man havde lyst. Det gjorde virkelig noget ved humøret og lettede eventuelt pres på pladsen indendørs.

Jeres FF cosplay var i top!! Jeg har ikke selv spillet 9'eren, men I var super flotte, og man kunne genkende jer med det samme!!

Anna sagde ...

ej hvor fedt at den var så god, og gud hvor er jeg lettet over at I nåede alt og det blev store en stor succes. Jeg savner dig, stadig, og du SKAL komme og besøge mig snart :'(

Naddie Axel sagde ...

Det var supeerrrr dejligt at se Jer igen (=w=) I er så awesome!!!
Og igen tak for lån af tøj til opvisningen (>W<) selvom min mandighed smuttede væk en times tid hyggede jeg mig volder meget (OwÔ)v

Kan stadig sidde og fnise over hende pigen der var såååå vild med dit FF-cosplay men som ikk ANEDE hvor det var fra x,D hahahaha!! Åh jah....

Genki 2010 var klart en af de bedste cons ever! Håber J-Popcon kan lære af det :D

Stelala sagde ...

Yay con tid. Jeg glæder mig til næste con! Men mest Uppcon..

Living-life sagde ...

Mhmhm <3 Har ikke så meget mere at sige haha. Andet end at det sidste billede får du lige et slag på skulderen for næste gang vi ses ;)

Sabrina sagde ...

Der er sandelig sket meget den sidste uges tid! :D lyder til du har haft en rigtig god con!
omg elsker de nederdele! ♥

Dionza - Christine sagde ...

Rigtigt gode billeder du tager :DD
må jeg evt. godt prikke til dig til næste con og få et par billeder?^^' synes nemlig ikke jeg har så mange gode billeder af mine cosplays endnu D:

Jeres teparty ser også rigtig hyggeligt ud ^^ ville gerne have været med, men havde desværre cosplay planer den dag =p synes alligevel det var godt der var dreadscode, det gør jo sjovere for dem der er med!