onsdag den 8. september 2010

100908

I går var jeg inde og se Incention igen, denne gang sammen med Astrid Den var mindst lige så god som første gang jeg så den, hvis ikke bedre! Eftersom jeg jo allerede kendte historien behøvede jeg ikke sidde og være nervøs for slutningen eller bide negle, så i stedet fokuserede jeg meget mere på det visuelle og på musikken. Dette er klart en film jeg skal have på BluRay så snart den udkommer - og jeg vil se den igen og igen

Her til eftermiddag har jeg hurtigt lige lavet en makeup test til mit Medusa (Soul Eater) cosplay, som jeg skal have på fredag til Kita Træffet. Dorte skal nemlig cosplay Stein - så jeg hopper glædeligt i mit Medusa cosplay igen og er hendes partner! Sidst jeg havde mit Medusa cosplay på var jeg lang fra tilfreds med min makeup dertil - den var for simpel og ikke dramatisk nok, så det ville jeg ændre på denne gang. Hvad synes I?Jeg vil lige fortælle lidt om en anime jeg har fået set, efter Line havde blogget om den. Den lød sjov og er kort - og så er der en kappa med i serien!!


Arakawa Under The Bridge

Serien er på 13 episoder, og blev vist i Japan her i 2010. Den er rigtig godt animeret og flot tegnet; elsker den måde der bliver klippet i den på! Ud over dét er serien virkelig morsom, til tider med meget sort humor. Den er næsten på højde med Bobobo-bo Bo-bobo. Selvom det i første øjekast virker som om episoderne er uafhængige af hinanden er der dog en rød tråd igennem historien, hvilket gør at serien ikke virker meningsløs. Jeg synes det var en rigtig god serie at sidde og slappe af med om aftenen og tude af grin over Slutningen var dog lidt dum og jeg ønskede der ville være mere - men det ser heldigvis ud til at der kommer en sæson 2 her til efteråret!

Til slut - dagens outfit:

6 kommentarer:

Gittøh~ sagde ...

ej hvor er du sød på dit billede :D
min bank dame ligner en lidt ældre version af dig!!! hun har total samme hårfarve og frisure og total store øjne og smiler hele tiden.

Lol, den anime vil jeg se!
den ligner sådan en rigtig "WTF" serie haha, de er så nice nogle gange.

Mousykins sagde ...

I'm gonna be outshined! DX Damn!!
Den makeup ser mega godt ud! Meget mere dramatisk I like! XD
Skal liiige over det med de meget synlige øjnvipper, domme Animes. lav nu øjnvipper så makeuppen er nemmere at efterligne!!

Omg,? Den Anime ser.. speciel ud XD Lol, Man kan få en Kappa plushie på Gaia!!

Sky High Heels sagde ...

Jeg syntes din make-up her er rigtig god til cosplayet. Når du nu sætter så meget fokus på øjnene, hvad med at tegne brynene op så, for endnu mere fokus ? Du kan bare bruge en brun øjenskygge, det give det pæneste resultat <3
- Make-uppen er virkelig flot btw <3 <3

Hvorfor elsker jeg alle dine outfits ;_; ?

★ Line M. Larsen ★ sagde ...

Ahahaha mega-Stella ftw <3 Og Sister og Hoshi og... Gawd I love that anime ;_; Får helt lyst til at se den igen... Jeg glæder mig sådan til at cosplaye derfra til J-popcon!

Inception er virkelig en god film - den første film, hvor jeg elskede absolut ALT. Er ofte meget kræsen når det kommer til film.. ^^'

Tror jeg har sagt det her før, men dit Medusa cosplay er altså bare for nice. Jeg ELSKER den character + Stein, så jeg håber på at se billeder af dig og Dorte *-*
Ooog sødt outfit til sidst *^^*

Living-life sagde ...

Haha, du er jo alt for HOT HOT DU TILBAG' NU HOT HOT (synges til pop pop af nik&jay) i dit medusa! Og den make-up er virkelig meget bedre. Mere effektfuld :D Jeg ville måske tilføje lashes ude i hver ende af øjet? Sådan en halv lash..? Så ville du være endnu mere KAPOW.

Haha, du er herre kindergarden på dit outfit shot <3 GENKIIIIIII råber du bare med det smil :D

Anton sagde ...

Du er virkelig... fierce med den make-up!
Måske skulle jeg se den anime?