fredag den 24. september 2010

100924


Mit liv er så stenet lige nu at 1337 på pupe er det sjoveste der sker. Ej, det har faktisk været en dejlig uge Vi har besøgt mine forældre, og for at give dem de sidste af vores akvariefisk (da de også har et akvarie), og så tømte jeg ellers vores akvarie i går. Det tager for meget tid at passe et akvarie + det er besværligt når vi ikke er hjemme Så nu pakker vi det ned i kælderen igen, og flytter i stedet mit Vincent-vitrineskab ind i stuen, ohohoho


Igennem den sidste uge har jeg set serien Bakemonogatari (GhoStory), eftersom serien har fået utroligt høje ratings. Serien består af 15 episoder og er fra 2009. Serien omhandler en dreng ved navn Araragi, som tidligere har været vampyr, men nu er blevet kureret. Igennem serien bliver man introduceret til forskellige nye karakterer, hver med deres egen "lidelse" som de skal kureres for. Starten af serien tegnede rigtig godt - spændende og utrolig flot. Men efter de første par episoder blev serien lidt random, og der manglede lidt en rød tråd. Alligevel fortsatte jeg med den - heldigvis, da den halvvejs inde igen bliver super fed og udvikler sig rigtig meget

4 kommentarer:

Stelala sagde ...

FISHIE. Jeg elsker smileyen med den sorte mand der danser. Awesome.
Og poupee er mit liv hele tiden, so sad. Men det er ikke nogen nyhed, haha.

Living-life sagde ...

EJ så fik jeg bare et mega chok ved det der face-punch billede D:

Gittøh~ sagde ...

ej den anime har jeg haft stående som "plan to watch" på min animelist i laang tid nu XD omg lazy!

ej trist med akvariet :( de er så hyggelige og sjove, men ja man skal være hurtig til at holde den ren, ellers bliver det hurtigt til en umulig opgave haha.

★ Line M. Larsen ★ sagde ...

*A* Bakemonogatari er bare VILDT fed. Kan faktisk huske jeg tænkte, at Arakawa Under The Bridge mindede mig lidt om den, da jeg så den - lidt med farverne, de skæve vinkler og tegnestilen tror jeg.. Jeg så den lige da den udkom, og blev med ét forelsket i den og besluttede mig derefter for, at cosplaye Senjougahara - dog kom parykken jeg bestilte aldrig frem .-. Så det vil sige at jeg har en masse stof og et halvfærdigt cosplay liggende derhjemme, som aldrig blev til noget desværre. Burde dog helt klart snart se den igen!

Ærgerligt med akvariet, da det ellers er rigtig hyggeligt.. havde selv sumpskildpadder en gang, men det blev desværre også for besværligt at holde akvariet rent til sidst ;_; Buhu.