onsdag den 6. oktober 2010

101006

Mit liv består af skole, motion og anime lige pt. Jeg har lange dage næsten hver dag for tiden, og når jeg oven i det også tager i motionscenter flere gange om ugen er jeg tit først hjemme ved 18tiden. Og i dag kom jeg hjem til beskeden om at "maden er først færdig om 1-1½ time" - shit sux Men så fik jeg da lige set endnu en anime færdig i mellemtiden.

En af de serier jeg lige har fået afsluttet er Mononoke. Den er 12 episoder lang og fra 2007. Jeg så den faktisk kun fordi Astrid er vild med den, og har fortalt meget godt om den. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet af serien, men hold da op - den overraskede mig virkelig! Den er speciel at jeg overhovedet ikke kan sammenligne den med noget andet jeg har set. Det er nærmest kunst at se på, på grund af animationerne, vinklerne og den måde det hele er farvet og har tekstur på. Man følger en medicinmand, der rejser rundt for at slå onde ånder ("mononoke") ihjel, og en historie forløber sig over 2-3 episoder. Den var meget grotesk på sin egen unikke og specielle måde, hvilket bare gjorde den endnu mere fed!Den serie jeg fik afsluttet i dag er Sayonara, Zetsubou-Sensei, endnu en serie på 12 episoder, også fra 2007. Hver episode har en enkeltstående historie, nogle af episoderne indeholder engang to forskellige historier, hvilket gør det til en serie, der er meget let at komme igennem. Oven i det har den virkelig god humor og refererer tit til andre serier. Den handler om en skolelærer, der hele tiden bliver deprimeret og vil begå selvmord. Som om det ikke er sært nok består hans klasse af mærkelige elever; en super positiv pige, en hikikomori, en stalker, en yaoi tegner, en skizofren pige osv. De har alle personligher, så man lærer hurtig at kende forskel, selvom der er mange karakterer med i serien. Man kan ikke lade være med at sidde og grine når skolelæreren bliver deprimeret over de mest mærkelige ting!9 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Haha, kender godt det problem alt for tit! Op om morgenen = mørkt. Hjemme = mørkt. Øv øv øv.

Godt at se du får nørdet!! ;D og den sidste ser meget spændene ud!

Sky High Heels sagde ...

Årh, det er så sandt at hverdagene bare flyder sammen, fordi man foretager sig de samme ting D;

Den første anime ser forresten virkelig god ud, men osse anderledes, haha XD

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

årh, den sidste serie ser grinern ud! : D måske skulle man kigge på den.. og det er da lidt hårdt for dig at du laver så meget, men forhåbentlig booster det din selvtillid at blive så buff ;b så du kan tæske alle os andre med dine spænstige lår!

Sabrina sagde ...

Sayonara, Zetsubou-Sensei lyder som en fed serie! :D tror jeg vil give mig i kast med den

Astrid sagde ...

HVORFOR.
ER DER INGEN ANDRE DER HAR SKREVET.
"jeg vil gerne se Mononoke"
I DERES KOMMENTARER.

WE NEED MONONOKE LOVE. man.

Ej, jeg er så glad for at I har set den 8DDD Nu kan jeg endelig dele min kærlighed for den med nogen der vil forstå mig, hahahaha.
Lige så snart jeg er blevet færdig med Soul Eater vil jeg også i gang med at se noget SZS igen. Den er så sjov, og man kan bare se den igen og igen uden at tænke "nøh, kedeligt man"

Haha, TTGL quotes <3

Anna sagde ...

Astrid - tæller det, hvis jeg siger "JEG HAR SET DEN, OG DEN ER AWESOOOOOOME" ;w; !!!

Har osse set Sayonara, Zetsubou-Sensei, Meget underholdene serie. Haha.

Living-life sagde ...

WTF. Er det Sascha eller anime-makers der har lavet de der hoveder på nude-billedet? WTF??

Arr Mononoke. Serously mindblowing. Tør ikke se den fordi jeg ved jeg vil blive alt for sygt opslugt af den. På en syg måde :s

Naddie Axel sagde ...

OMG den sidste anime der vil jeg total meget se xD den ser herre grinern ud!

Men aw.. håber din skol får nogle kortere dage! GId jeg havde råd til fitness >_<

Gittøh~ sagde ...

damn du får mange kommentarer haha.
Det giver mig helt lyst til ikke at kommentere haha :D

ej jeg får slet ikke taget mig sammen til at se så meget anime jeg gerne vil selvom jeg har tiden til det <__< øv bøvs!

og hvor er jeg glad for at det ikke er mig der skal tvinges op hvor morgen når det er mørkt og koldt udenfor!