onsdag den 27. oktober 2010

101027I går havde Kenny og jeg 2 års dag Tænk engang at der allerede er gået 2 år, det er ikke til at forstå.. Aaanyways, dagen startede med at vi spiste smoothies sammen og udvekslede gaver. Han fik den nye Neon Genesis Evangelion BluRay og et PS3 spil af mig, og jeg fik undertøj, to DarkStalkers figurer og et smukt armbånd af hamEfter skole tog vi ud for at spise på vores yndlings thai restaurant her i Aalborg. Og hvad sker da så da vi skal til at spise? Kenny hiver en lille gave frem, som viser sig at være en æske, som viser sig at indeholde en smuk ring. Ikke en forlovelsesring dog (oh gosh, dét er vi stadig for unge til). Jeg vidste slet ikke hvordan jeg skulle reagereBagefter tog vi i biografen for at se Buried. Hele filmen foregår i en kiste, eftersom hovedpersonen er blevet begravet under jorden i kisten. Den handler om en amerikansk lastbilchauffør, der arbejder i Irak og er blevet taget som gidsel. Han er blevet begravet med en mobil og skal prøve at fremskaffe 1 million dollars til hans kidnappere på få timer. Hele filmen er utroligt intens, og jeg var suget ind i filmen fra starten af, og kunne næsten ikke holde ud at vente på slutningen. Men det er en meget stærk film at se, så tag kun ind og se den hvis du ikke har sarte nerver! Oven i det mindede filmen mig rigtig meget om spillet Heavy Rain, hvilket kun er et plus i min bog.

13 kommentarer:

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

awh, tillykke med 2-årsdagen, det lyder til at have været rigtig hyggeligt n_n og Kenny overøser da med gaver :b should be happy <3 (og kæft hvor er det nørdede gaver de fleste af dem x'D)

Sa-chan sagde ...

Det er nok det sødeste indlæg jeg har læst i evigheder. 2 år er dælme lang tid og det er godt at høre i stadig er in louuuve ;D
ps, total skræmmende film :(

Sabrina sagde ...

Tillykke med det! :D aaaw det lyder bare som om i har haft en dejlig dag.

Adoptér mig? :D

Mousykins sagde ...

Awwwe!! AWWWWWWWWWWWWWWWWWE!!! Tillykke pigebarn XD og til Kenny også selvfølgelig <3 I klæder bare hinanden så smukt <3<3 *Squeeeeeeeeeeeee* *Q*

*hypervinitlere* Ok,.I'm gewd!! ;D

Uhhu, Buried, har læst lidt om den *meeeeget lidt* og nu vil den klart ryge i mine overvejlser og film der skal ses o.o Må have et mere detaljere review på den, på Lørdag ;D OMG LØRDAG! *stresss*

Naddie Axel sagde ...

Tillykke med 2-årsdagen <3 i er sårn en dejligt par :3
Dejlige gaver!! Og MEGA flot ring !!! WAW!
"Buried" lyder som en mega syg film OAO den er sikkert sygt god, den ska ses når den udkommer ^-^

MLFA~~ sagde ...

Tillykkeeee med årsdagen!! :D:D
( Min kæreste er ikke engang hjemme på vores årsdag :C Dumme ham for at rejse til USA/Australien.. )

Jeg tror ikke jeg vil ind og se den film :s

Astrid sagde ...

Tillykke I to <3
Jeg havde nu forventet et billede af jer to der kysser, på facebook, hvor vi alle skulle tagges, haha XD

Det lyder som en rigtig dejlig dag! Og da jeg så det der billede med ringen.. mit hjerte sprang altså et slag over, jeg troede det var en forlovelsesring!

Living-life sagde ...

Jeg blev også lige nødt til at tørre sveden af panden, da du sagde det ikke var en forlovelsesring <3 MEN DET ER NOGLE GODE GAVER.

Jeg vil SÅ gerne se Buried D: også fordi det er Ryan Reynolds 8D høhø

Mie sagde ...

Tillykke! I er bare sådan et godt par altså, det er så skønt at se 8D
Blev helt glad inden i igen i dag nu <3

Kami sagde ...

D'awh~ Tillykke med al lykken :D

Jeg vil helt vildt gerne se buried, men kommer nok til at vente til den kommer på dvd, ellers bliver jeg den eneste der sidder i biografen og tuder (dumme irak.)
MEN NÅR DEN ER UDE OG MIN FAR ER HJEMME! SÅÅÅÅÅ

Anton sagde ...

Tillykke! Og må fremtiden kun blive bedre ♥
Det er rart at se, at du er så glad :D Det smitter!

Buried.... hmm, måske skulle man alligevel gøre det?

Sky High Heels sagde ...

Awh, det gør mig glad det indlæg <3

Den er godt nok flot den ring ! Og filme sound awesome !

Mikan sagde ...

Tillykke :D

Uh, Buried, var til forpremiere, og den var så, ja, intens! Virkelig interessant og vild. Meget nervepirrende!