søndag den 28. november 2010

101128


Lidt mere tøj jeg ikke rigtig bruger~

I fredags havde Kenny's mor inviteret os i biografen for at se Harry Potter and the Deathly Hallow - Part 1. Nu har jeg jo læst en del om filmen på andre folks blogs, og havde derfor fået lidt forventninger - så jeg må godt nok sige at jeg sad med en skuffet fornemmelse da den var ovre Filmen var da flot nok lavet, men langt fra den pæneste jeg har set i år - og historien sagde mig heller ikke det vilde. Ærlig talt synes jeg heller ikke skuespillerne var særligt overbevisende. Den bedste i filmen var da uden tvivl Ron (som er lidt af en hottie!) Nu skal det så også lige tilføjes at jeg aldrig har læst en Harry Potter bog, og derfor ikke er inde i hele universet - jeg ser bare filmene som god underholdning Så der var sikkert meget jeg ikke forstod ved filmen.Lørdag kom mine forældre på besøg. Det er første gang nogensinde at min mor ser vores lejlighed, så det var meget spændende Min mor har nemlig været syg igennem de sidste par år, og det er først nu hun er begyndt at få det så godt at hun kan gå hele vejen op på 3. sal. Det var rigtig hyggeligt at have dem på besøg, og de havde medbragt kage og blev i et par timerOm eftermiddagen kom Michelle og Daniel på besøg. Vi havde inviteret dem på middag for efterfølgende at se film sammen. Michelle hjalp mig med at lave en cheesecake - dog fulgte vi en lidt klam opskrift, hvor der kun var 20 % bund og 80 % fyld. Men så har man da lært at der skal laves meget mere bund til en anden gang, så kagen ikke bliver så kvalmendeI dag havde jeg et photoshoot med Astrid i forbindelse med Kenny's eksamen. Han laver nemlig en hjemmeside for mig, som sit afsluttende projekt til skolen - og dertil vil han også gerne lave en video om hvordan mine photoshoots foregår. Så han gik og filmede imens jeg tog billeder af Astrid. Selv synes jeg at vores billeder blev utroligt fede - jeg fik leget en masse med lang lukkertid og kameraets andre funktioner, så billederne blevet ret atypiske i forhold til hvordan mine billeder plejer at være. Det er altid sjovt at prøve noget nyt!


The Joker by *Zarsu on deviantART

Flere billeder kan ses her~


+ Mig med min fars seje hat & et billede fra i dag

9 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Den blå kjole. Nomnomnom <3
Jeg savner dig din skønne pige <3

Sa-chan sagde ...

Den blå kjole. Nomnomnom <3
Jeg savner dig din skønne pige <3

Stella sagde ...

Aaah dine forældre på besøg, fuck hvor sejt!
Elsker når du opdaterer om Bente. Jeg savner Barmer. :( vil gerne besøge jer igen. Når jeg har en fri weekend engang. Vi kunne prikke en weekend i januar måske?
Dine outfits er nice, det er rart med gammelt tøj :) og billederne med dig som "spøgelse" i baggrunden er vildt seje, haha :D Michael gik lidt amok da han så dem. "wuaw, sejt"

Michelle sagde ...

Var en super hyggelig dag ;D
Håber ikke du skal noget på søndag? fordi der kan jeg sagtens joine ind på mit photoshoot :3
Fredag kommer mor og holder bagedag med mig og lørdag passer jeg min fætter, haha, så som altid har jeg åndssvagt travlt i weekenderne XD

Sabrina sagde ...

KORTET SVÆVER!! DET ER MAGI!! :D:D:D:D

elsker når du har været ude at tage billeder :D ♥

Hvorfor er det liiiiige du har noget pænt tøj som du ikke går i? det forstår jeg ikke :b

Mikan sagde ...

Dit tøj er super fint ^__^

Og synes i øvrigt at jeres lejlighed ser rigtig nice ud... :)

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

årh, det lyder fedt med Kennys eksamensprojekt 8D über-cool!
Og det ligner også at nogle har været omkring grænsen med alt det slik og mountain dew på bordet x'b OMNOMNOM

Sky High Heels sagde ...

Eii, hvor er jeg glad for at din mor har det godt nok til at kunne besøge Jer nu !!!!

Virkelig fede billeder osse ! <3

Living-life sagde ...

Der er en del der er sådan OMG-Daniel og Emma spillede bare såå godt, hvor jeg er sådan lidt.. "nej"... Jeg synes noget af det bedste skuespil er der hvor Ron løber fra ham der i ministeriet og hans face er vildt fucked af skræk og panik <3

EJJJJJJJJJJJJJ BLURRY FREAK. tsk altså. wierdo <3