mandag den 9. maj 2011

110509


Love Will Find a Way by *Zarsu on deviantART


Så er dette års SVSCon overstået og som de forrige år var det en super hyggelig convention Plus vi var sygt heldige med vejret - lørdag var der nærmest for varmt til at rende rundt i cosplay Fredag var jeg i ført mit
Asuka (Neon Genesis Evangelion) cosplay, da det faktisk er et af mine mest praktiske cosplays. Jeg skulle nemlig stå for to cosplay paneler om aftenen, så alt for upraktisk måtte det ikke blive. Panelerne forløb fint, og der var intet problem med at få hvert panel til at fylde en time!
Der var vildt mange cosplays med orange parykker om fredagen!

Lørdag formiddag startede jeg dagen med at stå for Speed Dating. Der mødte mange flere op end forventet, så det må jeg jo også erklære en succesBagefter tog jeg mig sammen og skiftede om til mit Aerith (Kingdom Hearts version) cosplay som jeg skulle have på den første halvdel af dagen.
Nadia havde også hendes Kingdom Hearts cosplay på den dag, så vi rendte lidt rundt sammen og fik også taget billeder sammen! Jeg var faktisk på jagt efter andre FFVII cosplayere, men de fleste var bare forsvundet da jeg endelig havde skiftet om til mit Aerith cosplay.. Nogle af de få jeg fandt:


HAHA, jeg elsker mit udtryk XD


"What you be stabing me with??? :C"

Ud over at hygge en masse med mine forskellige venner blev der også tid til to små, private cosplay photoshoots for mig vedkommende; et med Panty&Stocking gruppen og et andet med Rozen Maiden gruppen.

Til Panty&Stocking shootet var der faktisk en del mennesker der stod og kiggede på. Både folk jeg kendte, men også en masse fremmede. Pressure much? Der var også nogle ret perverse typer, som kiggede på..

Efter aftensmad klædte jeg om til mit Nia cosplay. Hvilket ikke lige var den bedste taktik da jeg faktisk bare brugte resten af aftenen på at se cosplay showet Som i øvrigt var vildt fedt! Selvom det måske skulle ændres til "SVSCon - Dance off show", haha! Næsten alle gruppernes acts indeholdt dans.Søndag skulle vi desværre køre meget tidligt fra connen eftersom vi skulle til min nieces konfirmation på Sjælland! Men dét venter jeg lige med at blogge om til næste indlæg, om et par dage..

8 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Alle dine cosplays er så seje og jeg er ret stolt af at kende dig. Tak for en hyggelig weekend<3

Liv-is-alive sagde ...

ORANGE AND PINK/SCI-FI POWERRRRRH

Du tog så sindssssssygt mange billeder, ahhahaha!

Mie Rose sagde ...

JEG GLÆDER MIG TIL AT SE BILLEDERE DU TOG <3 Og er du gal det var mærkeligt at have en crowd til at stå og glo på en få taget billeder XD

og hvor er Louise bare sexy på det billede altså XD <3

Sofie Liv Pedersen sagde ...

Haha, hvorfor involverer næsten alle dine billeder fra con altid de der mærkelig fjæs? x'D
Ked af jeg ikke var der til nogle af panelerne, gopher-tjans much :b Vi ses på sigt!

Misling sagde ...

Jeg er nød til at være enig med det om showet... For meget dans!Scenen kunne faktisk ikk holde til alt det dans, der hvor vi som skulle deltage sad, kunne vi se at gulvet blev nærmest slået væk o_o Ved godt at os kanier os havde dans, men vi havde os underholdning 8D!!

Og igen, dit Nia cosplay er så godt lavet *_*

Sky High Heels sagde ...

Tak for en god weekend <3 Glæder mig faktisk til at se billederne som du tog.. Ikke den alle andre tog :C Tror det bliver liiidt noget gris, haha

Cecil H sagde ...

Jeg elsker - ELSKER - billedet af Mie og Aybike. Seriously!

chikara sagde ...

EJ SASCHA MIG FJÆS I DET BILLEDE DER!!!

herp
tak fordi du tog de billeder af os, selvom der var fucking meget pres. ooohh the croud.. the watching croud.. men altså, det var vildt nice at du gad <3 love ya!

og dit ansigt på dit billede med liv.. omg.. must not laugh in class.. must not xD