torsdag den 26. maj 2011

110526

I mandags startede jeg på arbejde som "møde booker". Selve arbejdet var helt fint og mine kollegaer var ekstremt søde og sjove! Der gik dog kun et par dage før jeg kunne at jeg ikke kan holde til at arbejde om aftenen. Jeg fik nemlig først fri fra arbejde kl. 20.30 hver dag, hvilket betød at jeg kun ville have 2-3 timer sammen med Kenny i hverdagene På grund af dette valgte jeg at stoppe, og talte med min chef om det i går. Han var virkelig sød og forstående, og sagde jeg var velkommen til at komme tilbage engang i fremtiden Så nu søger jeg videre!

For ikke så længe siden fik jeg set Puella Magi Madoka Magica/Mahou Shoujo Madoka Magica. Det er en anime fra i år af på 12 episoder. Når man først lige bliver introduceret til den virker den til at være en typisk moe serie med små piger, der kan trylle. Men man finder hurtig ud af at denne anime har nogle meget dystre undertoner i det den meget handler om død og ødelæggelse. Jeg havde på forhånd set en trailer for serien, og forventede derfor at den var meget blodig og voldelig. Det viste sig dog at traileren stort set indeholdt alt det gore der er i serien, så på det punkt blev jeg lidt skuffet. I starten er serien lidt langtrukken, men når man kommer halvvejs ind bliver den rigtig spændende. Normalt hader jeg moe serier, så jeg synes det siger meget at jeg med glæde så denne serie færdig

Fordi jeg var lidt emo over det med arbejdet overraskede Kenny & Jennie mig i går med at bage en kage Det var en vildt lækker cheesecake med blåbær og hvid chokolade i Jeg savler næsten lige nu bare ved at tænke på den, haha9 kommentarer:

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

d'aaw, ærgeligt med arbejdet :b men så er det godt du har folk derhjemme til at tage sig af dig ^^

Kami sagde ...

Årrh, yeah... cheesecake *w*

Sa-chan sagde ...

Ej hvor surt med arbejdet men hvor ser kagen dejlig ud!

Mie Rose sagde ...

trist det med arbejdet, men kan sku godt forstå dig! At have fri så sent må også bare være røv træls for døgnrytmen osv. D:

Liv-is-alive sagde ...

Det lyder da som noget af en hård omgang ;( dejligt med noget kage ovenpå <3

Sky High Heels sagde ...

Virkelig ærgeligt med arbejdet, men man skal ossa være glad for det. Så du finder bare nget andet :DD

Kagen ser SÅ godt ud! Har helt lyst til kage nu, haha <3

Astrid sagde ...

Den kage var alt for god, jeg har sjældent smagt noget der smager SÅ GODT. De burde starte et firma: "JenKens Cheesecake"

Cecil H sagde ...

Held og lykke med den videre søgning <3

★ Lina ★ sagde ...

Haha Madoka er mega mental skadende! xD det er virkelig nogt man ikke skal dømme på omslaget!

og om nom nom, hvor ser de kager bare lækre ud! >w< Får helt lyst til kage nu!