onsdag den 19. oktober 2011

111019I fredags tog jeg som sagt til Sjælland. Først besøgte jeg Louise, igennem hele weekenden. Vi var blandt andet i København hvor vi fik købt lidt ting, jeg havde et kort photoshoot med en gammel bekendt, jeg hjalp hende videre i FFXIII og vi fik taget nogle billeder af hendes Nami cosplay. Det var bare smadder hyggeligt


I søndags tog jeg videre hjem til den søde Anna, som i øvrigt har fødselsdag i dag. Tillykke Annnnaaaaaaah! Vi havde også nogle super hyggelige dage Vi havde faktisk tre små photoshoots, som hurtigt blev redigeret og lagt online.


Sunspots by *Zarsu on deviantART

Resten af billederne kan ses her~


Se hvad Anna tryllede frem til mig c:
Tirsdag aften tog vi også i biografen og valget stod kun mellem chick-flick film, så vi endte med at tage ind og se genindspilningen af Footlose. Filmen var ganske udemærket og underholdende, men ret forudsigelig og der var slet ikke så meget dans i som vi håbede på :c Man behøver i hvert fald ikke se denne film i biografen.


I går tog jeg så videre hjem til Nadia hvor jeg også er lige nu. Hendes søster er også på besøg, og de er begge i gang med at lave cosplays til J-Popcon. Det er rigtig hyggeligt og afslappet, og giver mig mange gode idéer til de cosplays jeg selv skal lave i fremtiden Der bliver selvfølgelig også tid til at se film og den slags!

2 kommentarer:

Sky High Heels sagde ...

Årh, ægget D:

Tak for nogle super hyggelige dage, og tak for at du hjalp mig igennem FFXIII - ellers havde jeg endte med aldrig at komme igennem :c

Billederne af Anna er super flotte <3

Anna sagde ...

iiihh jeg savner dig allerede!!! <3 Det var så hyggeligt. Håber at du kommer godt hjem (imorgen, ik?).