torsdag den 27. oktober 2011

111027

I tirsdags var Kenny og jeg i biografen for at se The Three Musketeers. Eftersom det jo er en film om de tre musketerer forventede jeg at den var lidt cheesy - men til tider virkede den bare for cheesy til mig. Med det sagt var det nu alligevel en fed film - kampene deri fungerede super godt og alt tøjet var bare fantastisk Så mange detaljer og gayness over det hele! Jeg synes også skuespillerne fungerede godt i deres roller - dog krummede jeg tæer over Mads Mikkelsens dårlige engelsk..


I går var det Kenny og min 3 års dag. Tiden flyver bare af sted! Dagen startede med at vi vågnede og udvekslede gaver. Jeg gav Kenny en Kinect med Dance Central til, fordi han har plaget om at få sådan et monster i over et halvt år Han gav mig den sødeste parfume fra Vivienne Westwood med et vedhæng til, der kan bruges som armbånd, samt en pudderkvast der fungerer som en duftprøve Den duftede dog meget voldsomt så vi var lidt betænkelige ved om jeg skulle åbne parfumen eller ej.. Men jeg pakkede den ud, og blev dejligt overrasket - parfumen er rigtig sød og feminin; det er lige præcis sådan jeg foretrækker pige parfumerMen ikke nok med parfumen - så gav han mig endnu en pakke, som indeholdt en halskæde fra Vivienne Westwood Den er bare flot i virkeligheden, med rigtig flotte detaljer! Og så er den meget større end jeg havde forventet
Om eftermiddagen tog vi ind til byen hvor Kenny købte endnu et Kinect spil, og derefter tog vi ud for at spise. Vi startede ud med at spise på SushiSushi, hvor vi fik noget rigtig lækkert mad. Efter at have været der i noget tid gik vi videre til Rice In for at få dessert der. Deres pandekager er altså bare fantastiskeEfter at have spist tog vi i biografen for at se The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn i 3D. And guess what - der var en fyr, som var klædt ud som Tintin Desværre fik jeg ikke noget billede af ham, men super sej det var han altså! Dette er for resten første gang jeg har været inde at se en animations film hvor publikummet i biografen kun består af voksne. Jeg har aldrig før oplevet så stille en biograf i forhold til hvor mange mennesker der var Men tilbage til filmen - den var virkelig god! Animationen deri var fantastisk og en fryd for øjnene, den var fyldt med detaljer, alt fungerede bare så godt og flydende og humoren var rigtig sød! Og så fungerede den rigtig godt i 3D+ Mit outfit fra i går:

4 kommentarer:

Cecil H sagde ...

Åh I to, altså!

Sky High Heels sagde ...

Tillykke :D ! Det er nogle virkelig flotte gaver du fik <3 Og sushien ser så godt ud!!

Glæder mig lidt til at se musketer-film nu hvor du har sagt lidt om den, haha :3

-- Kjolen klæder dig virkelig godt <3

Nadi Axel sagde ...

Jeg vil også sygt gerne se de to film OWO ~ håber jeg kan komme ind og se dem snarrest ^^ sikke fine gaver du fik ;W; ~ håber I sveder over den der kinect.. jeg kommer og danser hos jer XDDDD

Pandekager OAO DET er en af de restauranter du ska vise mig :P

Sabrina sagde ...

Iiiih tillykke med jer!! :D <3

Det lyder til at I havde en rigtig god dag. Vil vildt gerne ind og se Tintin, og det lyder til at jeg trygt kan tage ind og se den :)