lørdag den 24. marts 2012

120324

De sidste par dage har Astrid været på besøg, da hendes badeværelse er ved at blive total renoveret for tiden. Det er super hyggeligt at have hende boende - det giver altid lidt mere dynamik i hverdagen når der er gæster Plus hun havde en sygt lækker kage med hjem en af dagene. Altid en god måde at fedte sig ind på 8D



Ellers var Kenny, Jennie og jeg i biografen i går for at se The Hunger Games Filmen er jo ret hyped lige for tiden, så jeg var super spændt på at se den! Rent visuelt var filmen det rene guf, især hvad angår alt det farverige tøj deri, men hovedpersonen er også i sig selv en rigtig flot pige. Selve historien var rigtig spændende og til tider også nervepirrende. Og jeg sad da også med tårer i øjnene på et tidspunkt. Men jeg forstår ikke alle de fans, der har snakket om hvor meget bedre denne film er end Twilight, og at den ikke indeholder dum kærlighed med trekantsdrama 'Cause that's a big fat lie.



Mine outfits fra de sidste par dage:





Hurra for det fantastiske forårsvejr

2 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Årh hvor hygger at du har haft Astrid på besøg! Jeg glæder mig lidt selv til at se The Hunger Games! Some day i shall do it.

Liv-is-alive sagde ...

Jeg synes virkelig at den her hårfarve er flot til din hudtone, Sascha!
Og dejligt med lidt skimpy tøj på dig <3