søndag den 10. februar 2013

130210


Fredag var jeg hjemme hos mine forældre og besøge mine babies


Lørdagens outfit~

Lørdag var jeg til boksning for første gang. Det var hårdt, men også super sjovt. Mine muskler er ret ømme i dag, hvilket betyder at det var god træning Jeg brugte eftermiddagen på at bage kager, som skulle bruges dagen efter. Og om aftenen var jeg til Kristinas svendegilde, hvor der var en masse søde mennesker Vi var dog et par stykker, der endte med allerede at tage hjem lidt over midnat. Jeg var sygt træt efter at have været tidligt oppe og været inde og bokse, så det var rart at komme hjem i seng!


Søndagens outfit~

I dag havde jeg inviteret en god portion af mine Aalborgensiske venner over til kage og hygge i forbindelse med min fødselsdag. Det hele var ret spontant da jeg først inviterede folk i torsdags, så var glad for at mange af dem kunne komme Selvom gaver ikke var påkrævet fik jeg nogle vildt lækre ting - jeg har bare nogle af de sødeste venner4 kommentarer:

Nadi Axel sagde ...

Dine outfits er bare SÅ dejlige! Den der .... skrå hvide ponco/indianer/frønse/Pocahontas fra lørdag er LOVE! Og så er du jo også total lækker i rød, huhuhu!
Those cats.. I want to chew em..

Mille sagde ...

Hold da op, de er dejlige de kattemissere der! Dejlige billeder :D

Tillykke med fødselsdagen jo!!!:D

Sabrina sagde ...

Katteeeeh :'D

Vil godt lige tilføje: skrå hvide ponco/indianer/frønse/Pocahontas fra lørdag er LOVE! :D haha <3

Du er så smuk Sascha <3

Sa-chan sagde ...

Lolhey, jeg har slet ikke opdaget du har lavet det her indlæg :'D
Det var super dejligt at tilbringe noget tid med dig og tillykke med fødselsdagen endnu en gang! <3