torsdag den 28. januar 2010

100128


Den har indre blødninger D:


I går købte vi en kage. Vi valgte den mest farvestrålende - og den smagte faktisk vildt godt! Det er lang tid siden jeg har fået en lækker, cremet kage - hvor jeg godt kunne lide chokolade fylden

J-Fashion er der en Secret Tråd, hvor folk anonymt kan få postet deres hemmeligheder; det kan være alt mellem himmel og jord, og det er der også en del, der benytter sig af. Der er næsten lige blevet postet en del nye secrets, og en af dem rammer mig lidt hårdt..


Jeg skrev engang, som respons på en secret, at jeg med glæde vil tage billeder af folk, hvis de mangler en fotograf. Og det mener jeg virkelig. Jeg elsker at tage billeder (som I jo nok ved) og jeg foretrækker at tage billeder af mennesker. Hvis modellerne ovenikøbet er iført japansk mode er det bare perfekt, da det jo er en af mine interesser, og jeg elsker at tage billeder af det. Indtil videre har jeg kun brugt mine venner som modeller da ingen andre har spurgt mig om jeg ikke også har lyst til at lege fotograf for dem.
"Men jeg er så bange for at faile i dit nærvær.." gør mig lidt ked af det Jeg vil jo bare tage billeder, jeg er nærmest ligeglad med hvem min model så er. Den person, som har lavet denne secret, tør åbenbart ikke engang kontakte mig. Jeg er jo hverken krævende eller kræsen når det kommer til fotografi, men vedkommende har åbenbart et indtryk af at jeg er..farlig? Jeg er jo bare en ganske normal pige, så jeg forstår slet ikke hvorfor nogen mennesker ikke engang tør kontakte mig..

10 kommentarer:

Gittøh~ sagde ...

det er nok din status som moderator og fordi du har været inde i j-fashions i så mange år nu.
Jeg tror det er dét der afskrækker rigtig mange.
Jeg hører også tit folk siger at de ikke tør kontakte fx. Tenna.

Der er ikke så meget at gøre ved det syns jeg ikke, selvom det er ærgeligt ; O

Anna's Sweet time♥ sagde ...

Hvis du ikke boede utrolig langt væk fra mig, ville jeg hellere end gerne ha du tog nogle billeder af mig! :D

Men ja som Gitte siger, er det nok fordi du er moderator på J-fashion.dk, nogen kan godt blive lidt nervøs omkring det :/

Leechy sagde ...

Som Gitte siger; det kan have noget at gøre med din status...

Jeg mistænker dog mere at hvem end der end har skrevet den secret føler, at de endnu ikke er gode nok til at leve op til den kvalitet du frembringer i dine billeder. Det har intet at gøre med din mening om dem, men handler rent om det indre billede de har af sig selv.
Hvis man selv føler at lige meget hvor meget man prøver, ikke kan få det man ser i spejlet til at passe med det man ser i bladene/online(tøj og styling, ikke kroppen i sig selv) så tror jeg at det er svært at få sig selv til at tage kontakten, selvom man går og drømmer om at lave lige så smukke billeder som dem vi ser fra dig og bla. Astrid. Jeg tror de fleste er bange for ikke at kunne leve op til deres egne forventninger.

En mulig løsning kunne være at lave et arrangement som er centreret rundt om photoshoots. Ala modeshowet til J-popcon, hvor dem der har lyst kan tilmelde sig, og så er der et par stykker som eventuelt hjælper med styling og tøjlån og giver gode råd :3
I dunno... jeg mumler vidst igen XD

Anonym sagde ...

jeg ved tilfældigvis hvem der har postet den secret, og det er pga din moderator/etc status at de har tøvet.
Har overhovedet ikke noget at gøre med at du er farlig, det er simpelthen bare æreskræk. ;3

Naddie Axel sagde ...

Det er ligesom den secret til Astrid hvor en er bange for hendes venner o_o vi virker meget nede på jorden nogle af oz i det univers, og af en eller anden grund bliver jo gjort mega farlige O___O de tror simpelthen vi bider knuppen af dem!!

Og jeg glææææææder mig sårn til vi ska have vores lille Link-photoshoot OwO jeg er ikk bange for dig ^^/
(OMG jeg glæder mig til at få fingrene i dit gamle kamera)!!!

UH, og den kage ser emag go ud O_O det der chokolade.. OM NOMNOMNOMNOM!

Stelala sagde ...

Faktisk er det derfor vi ikke ses så meget pt. Jeg er bange for at faile i dit elitist nærvær!!

Lasse''H sagde ...

Tror os det har noget gøre med du har være så lang tid her der inden og dine billeder er super gode
samt du kan finde ud det med tøjet og hvordan det skal sidder osv

meeeen du kommer da bare til Roskilde :P

Jennie Daniela sagde ...

Jeg tror det er fordi folk er bange for dig (XD) og fordi de tolker dét som jeg ser som lidt genert, måske, som snobbet og sådan noget andet lala.
Det er jo heller ikke alle der kender dig lige godt og ved hvordan du er sådan "privat" :P
DU ER BARE SÅDAN EN FRYGTINDGYDENDE INTERWEBZ-CELEBRITY!!11one1! D;

Popze sagde ...

bette skat da, give cake ;D
Ej jeg tror at når folk siger de er "bange" så er det fordi de har en hvis form for ære-frygt for dig. Ikke at de er skrækslagene for dig, men at de virkelig respektere dig, og at de måske er bange for at du ikke syntes de er værdige til lolita stilen. Jeg er ikke selv en af dem der er bange for dig, fordi jeg ved hvordan du er som person, din livlige tøs XD
Men jeg er en af dem der ser dig som en person man bør tage inspiration fra.
.... og nu for at stille et rigtig "Michelle" spørgsmål... hvad er det for en kage? @w@

Zarsu sagde ...

Hermed kan vi konkludere at alle moderatorer er mega farlige XD

Nadia > Vi er jo også bare de rene kannibaler - vi spiser alle dem vi kender :O

Michelle > Jeg har ingen idé om hvad kagen hed D: Men det var, vist nok(!), en tærte :3