mandag den 6. juni 2011

110606

Så er jeg tilbage i Aalborg efter at have tilbragt weekenden på UppCon i Sverige. Der var udsolgt, det vil sige at der var over 3500 besøgende - hvilket sagtens kunne mærkes når der blev dannet kø til diverse events. Men når man bare gik rundt på selve connen virkede der slet ikke udsolgt, fordi stedet er så stort Stella, Andrea og jeg fløj fra København fredag middag og da vi ankom til Uppsala blev vi mødt af en voldsom hede - jeg har aldrig før oplevet så varm en convention! Heldigvis boede vi hjemme hos Stella's storebror, så der var mulighed for at tage et bad både morgen og aften - hvilket vi alle også benyttede os af Efter at have sat vores ting af hos Stella's bror fredag gjorde vi os klar og tog ind til connen.


Jeg var i ført lolita om fredag. Ja - det var møg varmt


Fredag stod vi en times tid i kø for at få gode plads til Versailles koncerten. Allan - som står for Genki - var mega sej og havde skaffet fribilletter til os alle tre, samt et presse skilt til mig, hvilket gjorde at jeg kunne tage billeder til de forskellige koncerter (som ellers var forbudt)
Disse to var for seje til ikke at få taget billede sammen med


Lørdag startede vi med at se koncerten med Olivia Lufkin. Jeg synes det er ret crazy at UppCon havde fået så store japanske navne til connen i år! Olivia sang adskellige sange fra serien NANA samt diverse andre af hendes populære numre. Hun fortalte også at hun faktisk var blevet syg på vejen til Sverige, og havde været indlagt på hospitalet om fredagen for at være frisk nok til at synge for os


Stella og jeg var i ført vores Guilty Gears cosplays og vi gjorde en masse nørder glade Oven i det fandt vi også denne Faust cosplayer (fra samme spil) som vi da også lige skulle have taget et billede sammen med!


To random gutter - deres hår sad sådan hver dag. De går sikkert aldrig i bad.


Søndag morgen tog vi tidligt ind på connen for at se modeshowet, som desværre allerede tog sted klokken 10. Der var ikke overvældende mange modeller med i år, men til gengæld var rigtig mange af de forskellige japanske stilarter repræsenteret, hvilket fungerede rigtig godt


Søndag var der Svensk Mesterskab i cosplay - og her ses de fem finalister. Det er hende i midten (det hvide kostume) som vandt første præmien, hvilket blandt andet bestod af 10.000 svenske kr!


Søndag var jeg for resten i ført mit Anti-spiral Nia cosplay. Heldigvis var der ikke lige så varmt den dag som de foregående, så jeg var ikke ved at dø i min bodysuit!


Break the Universe by *Zarsu on deviantART


Being pimped by Stella.
Som var en sweetie og tog en masse billeder af mit cosplay


Genki havde også en lille "stand" på connen med diverse ting


Disse tre lavede et parapara show søndag. Maskerne var scary!


Han var der også sidste år


...hvordan skulle jeg modstå dem? :c
Søndag rendte vi også ind i den super søde og flotte Rebecca som faktisk stod for at afholde modeshowet! Dejligt at tale med hende igen~

11 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Dine kostumer er bare så seje <3

Lasse, sagde ...

Hvor jeg misunderlig på jer :(
Jeg vil os se Versailles LIVE! :/

hahaha
men damn ser fucking nice og mega awesome ud :D
ikke ligesom jpopcon ;)

Sky High Heels sagde ...

Elsker virkelig billederne fra Koncerterne, de er så super flotte ! Og alle costumerne er osse ret så kreative ! Ville virkelig ønske man så sådan noget i Danmark osse!

Og dit loli outfit fungere så godt, især med parykken!!!

Sabrina sagde ...

Masser af billeder!! :D:D:D:D:D
åååååh det ser så fedt ud :D hahaha elsker at du har fået taget billeder med Mario brothers to gange ;D hvordan kunne du modstå dem?!

Iiiiiiih vil med en gaaaaang <3

Anna Rosenkrans Birkedal sagde ...

Det var rigtig hyggeligt og snakke på jer igen! :D Glæder mig allerede til næste Uppcon! <3

★ Lina ★ sagde ...

Aww hvor ser det bare super hyggeligt ud! Dejlige cosplayers (fangirl opdagede lige noget fairy tail <3 om nom nom) og jeg elsker bare dit Nia cosplay *O* og Olivia Lufkin~~! Ville ønske jeg havde været med~~

Cecil H sagde ...

VERSAILLES.
Jeg døde lige lidt <3

Astrid sagde ...

Du er altså bare for sej og sød i loli og cosplay <3 Det er fantastisk at Nia er færdig, DU ER NIA, DET ER DIG

Liv-is-alive sagde ...

Elsker hår-dudes og cookie monster! Du er btw for lækker.

Nadi Axel sagde ...

Jeg er stadig MØD sur over at jeg ikke nåede at få billetter, men jeg har lovet mig selv at tage med næste år! ~ <3
Dejligt med en masse ultra-skønne billeder!!!!!! UPP-CON forstår VIRKELIG at holde convention - så skidt med at det er den dyreste con i EU :)

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

wauw, det virker til at have været en rigtig indtryksfuld weekend * A* One day I wanna attend big cons too