torsdag den 9. juni 2011

110609


Mine billeder fra UppCon er kommet online!
Klik for at se~


I tirsdags var Kenny og jeg inde og se X-Men: First Class i biografen. Som stor fan af X-Men filmene havde jeg set meget frem til denne film, og blev bestemt ikke skuffet Man får rigtig meget baggrundsviden om både Professor X og Magneto samt nogle af de andre karakterer. Filmen bruger meget tid netop på hele denne baggrundshistorie - der var meget mindre action i filmen end jeg havde forventet. Oven i det var filmen også mere seriøs end jeg havde forventet, hvilket bestemt ikke gjorde noget. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at tage ind og se den igenUd over det kan jeg også fortælle at jeg i dag var til jobsamtale hos et lagerfirma her i byen - OG jeg skal starte hos dem på tirsdag Det er et fuldtidsjob som består i at pakke bestillinger ud fra ordresedler. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang - teamet virkede til at være fyldt med flinke og sjove mennesker og jeg kommer til at tjene mine egne penge!

5 kommentarer:

Wainzy sagde ...

Filmen var vildt fed, kan godt lide den selvironiske humor der var i slutningen med Xavier - "I suppose I am a professor now. Pretty soon I'll be going bald" :b
Og så scenen, hvor Wolverine er med! Sweet!

Cecil H sagde ...

Jeg var faktisk også glad for filmen - we like professor X!

Sky High Heels sagde ...

Du har fået taget så gode billeder til connen!

Tillykke med jobbet :D <3

Kami sagde ...

Nice! Nu bliver jeg nød til at se den, var lidt iffy omkring det bare var en masse samefag, hvor der bare var lidt baggrund, angst og eksplosioner.

Og held og lykke med jobbet!!

Anton sagde ...

Wanna seeeee!