mandag den 12. december 2011

111212

I tirsdags var Astrid og jeg i biografen for at se Twilight - Breaking Dawn: Part 1, og den var faktisk slet ikke så dårlig som forventet. Jeg fandt den i hvert fald underholdende, og Astrid sagde også at jeg sad og fniste flere gange under filmen. Men hvordan kan man andet end at grine når man ved hvor meget Robert Pattinson hader Twilight?Om onsdagen begyndte jeg at få ondt i halsen oppe i skolen. Og siden da har det bare udviklet sig. Det begyndte at blive rigtig slemt i går, og i dag kunne jeg ikke engang tage i skole på grund af det Det gør konstant ondt, og jeg kan knap nok tale på grund af det. Oven i det kan jeg ikke sove eller spise på grund af smerterne, så i går formiddags tog vi til vagtlægen. Det er "heldigvis" kun en meget slem virus, så jeg lever på smertestillende piller lige nu, og så vil det forsvinde af sig selv.

Lørdag holdt Sugar & Spice et meetup hjemme hos Louise, og først var jeg bange for at aflyse - men jeg fik det heldigvis lidt bedre op af dagen, så jeg kom alligevel af sted Hvilket jeg er rigtig glad for, da det var super hyggeligt!


Der var også lidt påhæng med da vi havde en lille julefrokost om aftenen~


Louise var også lidt syg :c


Pakkespil 8D


Enhjørninge loli med skæg?

Og mit outfit fra i lørdags:

5 kommentarer:

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

Hej jeg hedder Sascha og jeg er syg. Men alligevel gør jeg mig lige lækker til lolita-meet xD overskudsagtigt! håber du får det bedre hurtigt :)

Sky High Heels sagde ...

God bedring <3

Og jeg elsker dit outfit !!!

Mie Rose sagde ...

Hvordan kan du være så pæn mens du er syg? :C Og elsker virkelig den kjole, den er så smuk på dig <3

Liv-is-alive sagde ...

Elsker at du har ændret "dit" hår i din header 8D

Du er så sød og fluffy. God bedring!

Jennie Daniela sagde ...

Jeg kan godt lide du rent faktisk betalte for at se den film <3
Jeg ville godt betale, men kun for at se på min ultimate guilty pleasure aka. wolf boy.