fredag den 14. december 2012

121214

Jeg har allerede fastlagt alle mine cosplays til J-Popcon - er for en gangs skyld ude i god tid og har allerede købt parykkerne og kontaktlinserne dertil Jeg har også været ude og købe stof til to af kostumerne, desværre får jeg dog først tid til at sy på kostumerne i juleferien.
Mit lørdags cosplay bliver Asuna fra serien Sword Art Online. Jeg faldt pladask for hendes karakter første gang man så hende i serien; jeg elsker hendes personlighed og karakterdesign. Jeg ser virkelig frem til at lave dette kostume - og det bliver første gang jeg skal lave armour


Er hun ikke bare sød?


Så snart jeg finder min hår-saks bliver parykken stylet!


Jeg synes parykkens farve er perfekt - også i lyset.


Desudesudesu.On a side note, vores halvårseksamensfag blev udtrukket i dag - og jeg skal op i dansk!! Oh happy joy, jeg er så glad; dansk er det fag jeg helst ville til eksamen i, blandt de fag jeg afslutter her til januar. Jeg skal til eksamen den 7. januar, og eftersom min skoleundervisning først starter den 14. januar, så jeg får en ekstra lang juleferie i år Der bliver tid til meget cosplay-syning!

6 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Tillykke med eksamen og at du først skal så sent i skole :D Du ser fucker desu ud med parykken og linserne ;D

Mie Rose sagde ...

Den paryk klæder dig alt alt for godt!! Glæder mig til at se det færdige resultat <3
- hvis ikke verden går under inden... Nu hvor du også er igang med cosplays i god tid ved jeg ikke hvor meget jeg tør håbe på efter den 21 :C <3

Kami sagde ...

FUUU! Du bliver for nuttet!

L I N A ☆ミ sagde ...

ÅÅårh du bliver bare sådan en sød Asuna! Det er da helt vildt! >w< Parykken klæder dig super godt og jeg glæder mig utrolig meget til at se dit cosplay færdigt!

Sabrina sagde ...

Desu Desu :D <3

. sagde ...

Jeg troede parykken var dit eget hår :I <3