onsdag den 19. december 2012

121219


A Red Rose by *Zarsu on deviantART

Mandag aften var Kenny og jeg hjemme hos Louise og Casper, for at spise hos dem og hygge med dem. Jeg kom dog selv derhen direkte fra træning af, så var en anelse brugt og træt i hovedet. Men vi fik noget rigtig lækkert mad og hyggede med en god film, så det var lige til at holde tilTirsdag var jeg så heldig at have fri fra skole, så jeg var med min mor inde og træne. Hun har været en del af et trænings-projekt, som er for folk med lungeproblemer. Træningscenteret lå på en af de øverste etager på Nordkraft, så der var bare en fantastisk udsigt ud over Aalborg når man løb på løbebånd! Bagefter tog hun med mig ind til Bloddoner banken, da jeg skulle ind og tappes, og bagefter besøge vi julemarkedet sammen. Det var en rigtig hyggelig dag

Fra i dag af går jeg på en dejlig, lang juleferie. Den bliver godt nok afbrudt af min dansk eksamen den 7. januar, men ellers har jeg fri indtil den 14. januar. Wow, det er jo faktisk næsten en hel måneds ferie.. Åhh, jeg håber jeg når at komme langt med mine cosplay projekter her i ferien!

5 kommentarer:

Mie Rose sagde ...

Jeg er slet slet ikke misundelig på ind til flere planer, nej nej.
For Japanerne er jo virkelig god til julehygge med alt det neon... :C
God ferie desu! Bare det var mig der kunne lave cosplay ;A; (sådan noget kommer man til at savne overraskende hurtigt)

Sa-chan sagde ...

Sascha, jeg synes vi skal hænge mens du har fri da jeg også har fri i den periode <3

Sabrina sagde ...

Eeelsker udsigten oppe fra Nordkraft :) har også været oppe i toppen, da universitetet har nogle lokaler deroppe :)

Liv-is-alive sagde ...

Ihihihi SuckerPunch er så god :D JULEFERIEEEE JAAAAAH <3

Emma (netnavn er Gwan) sagde ...

åh, det lyder som en dejlig fridag :) elsker også at træne med min mor, det er bare sådan en god og fornuftig måde at have kvali-tid sammen på! og held og lykke med cosplay planerne!